Kontaktirajte nas:

  • 064/889-9521
  • elektricaribeograd@gmail.com

SERVISIRANJE I POPRAVKA KLIME

Mi smo tim električara koji se brine o vašim elektroinstalacijama. Pozovite nas i stižemo veoma brzo na vašu adresu

Prepustite vaše električne instalacije iskusnim stručnjacima

  • 064/8899-521

Servisiranje i porpavka klime

Danas na tržištu možete pronaći veliki izbor klima uređaja različitih proizvođača i kvaliteta. Teško, gotovo nemoguće je zamisliti moderno domaćinstvo bez ovog važnog uređaja. U skladu sa vašim afinitetima i potrebama odabraćete klima uređaj koji najviše odgovara vašim potrebama. Koji god klima uređaj  da odaberete, kvarovi su uvek mogući, a kada se i vašoj klimi dogodi da se pokvari, mi smo tu da rešimo sve probleme i osposobimo je da ponovo funkcioniše kao nova.

Dežurni smo 24 sata svakog dana bez obzira da li je reč o vikendu ili praznicima. Uvek smo spremni da rešimo sve šrobleme sa vašim električnim uređajima. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

Servis klima uređaja

Mi smo električarski servis koji posluje duže od dve decenije, pružamo kvalitetnu i brzu uslugu, od jednostavnih usluga, poput instalacije klima uređaja do složenih električarskih radova. Naši električari poseduju certifikate o stručnosti i imaju kvalitete da se suoče sa najzahtevnijim poslovima. Svi mi zaposleni u elektro servisu Beograd, razumemo potrebe i zahteve naših klijenata i spremni smo da uvek izađemo u susret i pronađemo adekvatno rešenje za sve probleme.

 

DRUGI O NAMA

Zaista kvalitetna usluga i profesionalni majstori. Ispoštovani svi rokovi. Nisam imao reklamacije.

Aleksandar

Kad god sam ih pozvao bili su dostupni. Nikada se nije desilo da dogovor nije ispoštovan, sve pohvale.

Dejan

Na vaše majstore je jednostavno nemoguće imati primedbe.

Mirjana

Potrebna vam je naša usluga?
Pozovite nas: 
 064/889-9521

Električari Beograd © 2018. All right reserved.

Pozovite nas