Kontaktirajte nas:

  • 064/889-9521
  • elektricaribeograd@gmail.com

MONTAŽA BOJLERA

Mi smo tim električara koji se brine o vašim elektroinstalacijama. Pozovite nas i stižemo veoma brzo na vašu adresu

Prepustite vaše električne instalacije iskusnim stručnjacima

  • 064/8899-521

Montaža bojlera

Danas na tržištu možete pronaći veliki izbor bojlera različitih proizvođača i kvaliteta. Osim standardnih vertikalnih, danas se sve češće biraju i hroizontalni bojleri, koji mogu biti daleko praktičniji u odnosu na klasične.

Osim izgleda drugi faktor koji će vas opredeliti za koji bojler da se opredelite je litraža. U  zavisnosti od vaših potreba opredelićete se za bojler veće ili manje litraže. Bojleri sa manjom litražom su poznati po bržem zagrevanju vode u odnosu na bojlere sa većom litražom.

Bojler je jedan od najvažnijih kućnih aparata i zato prilikom kupovine treba pažljivo birati i cena nikako ne sme biti od presudnog faktora.

Kada ste odabrali bojler sledi drugi problem, to je montaža bojlera. Međutim sa našim električarskim servisom montaža bojlera nije nikakav problem. Pozovite nas i naši majstori će po povoljnim cenama obaviti ovaj posao za vas. Mi smo dežurni 24 časa svakog dana bez obzira da li je reč o vikendu ili praznicima. Uvek smo spremni da montažu bojlera uradimo za vas. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

DRUGI O NAMA

Zaista kvalitetna usluga i profesionalni majstori. Ispoštovani svi rokovi. Nisam imao reklamacije.

Aleksandar

Kad god sam ih pozvao bili su dostupni. Nikada se nije desilo da dogovor nije ispoštovan, sve pohvale.

Dejan

Na vaše majstore je jednostavno nemoguće imati primedbe.

Mirjana

Potrebna vam je naša usluga?
Pozovite nas: 
 064/889-9521

Električari Beograd © 2018. All right reserved.

Pozovite nas