Kontaktirajte nas:

  • 064/889-9521
  • elektricaribeograd@gmail.com

UGRADNJA AUTOMATSKIH OSIGURAČA

Mi smo tim električara koji se brine o vašim elektroinstalacijama. Pozovite nas i stižemo veoma brzo na vašu adresu

Prepustite vaše električne instalacije iskusnim stručnjacima

  • 064/8899-521
električar

Ugradnja automatskih osigurača

Osnovni zadatak automatskih osigurača je obezbediti mrežu od mogužeg preopterećenja. U slučaju havarije, aitomatski osigurači brže reaguju i prekidaju strujno kolo. Još jedna od prednosti ovih osigurača u odnosu na klasične njihovo manje zagrevanje, jednostavni su za rukovanje, a vek trajanja im je znatno duži.

Sličnost automatskog prekidača i sklopke je lako uočljiva. U slučaju „iskakanja“, on se lako vraća u funkciju, običnim podizanjem na gore za razliku od klasičnog osigurača koji je trebalo menjati u potpunosti. U zavisnosti od potreba na tržištu možete naći veće i manje osigurače, manji su namenjeni domaćinstvima, dok su veži pre svega za vodove visokog napona.

Montaža table i ugradnja automatskih osigurača

Montažu osiguračke table i ugradnju automatskih osigurača mogu raditi samo obučene osobe. Ovo nije posao za priučene majstore i komšije, već za sertifikovana lica, koja imaju zananja, kvalifikacije i iskustva u ovom poslu.Mi smo električarski servis koji posluje duže od dve decenije, pružamo kvalitetnu i brzu uslugu; od jednostavnih usluga, poput instalacije klima uređaja do složenih električarskih radova. Naši električari poseduju certifikate o stručnosti i imaju kvalitete da se suoče sa najzahtevnijim poslovima. Svi mi zaposleni u elektro servisu Beograd, razumemo potrebe i zahteve naših klijenata i spremni smo da uvek izađemo u susret i pronađemo adekvatno rešenje za sve probleme.. Naši električari pružaju usluge u svim stambenim i komercijalnim prostorima. Naši električari vam garantuju za sve izvedene radove.  Mi smo posvećeni pružanju najkvalitetnijeg servisnog iskustva po povoljnoj ceni. Garantujemo vam izvođenje radova tako da vam ne remetimo porodični mir i planove. Naše majstore možete pozvati u svako doba i zakazati intervenciju. Pozovite nas danas na naše brojeve telefona 064/8899-521  i dobićete sve potrebne informacije. Ukoliko nemate vremena za poziv možete popuniti naš on line formular na kontakt strani.

DRUGI O NAMA

Zaista kvalitetna usluga i profesionalni majstori. Ispoštovani svi rokovi. Nisam imao reklamacije.

Aleksandar

Kad god sam ih pozvao bili su dostupni. Nikada se nije desilo da dogovor nije ispoštovan, sve pohvale.

Dejan

Na vaše majstore je jednostavno nemoguće imati primedbe.

Mirjana

Potrebna vam je naša usluga?
Pozovite nas: 
 064/889-9521

Električari Beograd © 2018. All right reserved.

Pozovite nas