Kontaktirajte nas:

  • 064/889-9521
  • elektricaribeograd@gmail.com

SERVIS I POPRAVKA VEŠ MAŠINA

Mi smo tim električara koji se brine o vašim elektroinstalacijama. Pozovite nas i stižemo veoma brzo na vašu adresu

Prepustite vaše električne instalacije iskusnim stručnjacima

  • 064/8899-521

Servis i popravka veš mašina

Danas na tržištu možete pronaći veliki izbor veš mašina različitih proizvođača i kvaliteta. Teško je, gotovo nemoguće zamisliti moderno domaćinstvo bez ovog važnog uređaja. U skladu sa vašim afinitetima i potrebama odabraćete veš mašinu, veću ili manju, mašinu gde se veš stavlja odozgo ili klasičnu. Koji god da odaberete, kvarovi su uvek mogući, a kada se i vašoj veš mašini dogodi da se pokvari, mi smo tu da rešimo sve probleme i osposobimo je da ponovo funkcioniše kao nova. Popravka veš mašina po najpovoljnijim uslovima u Beogradu. Vaše elektro servis Električari Beograd.

Električari Beograd

Dežurni smo 24 sata svakog dana bez obzira da li je reč o vikendu ili praznicima. Uvek smo spremni da servisiramo kvarove na vašim uređajima. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

Mi smo električarski servis koji posluje duže od dve decenije, pružamo kvalitetnu i brzu uslugu; od jednostavnih usluga, poput instalacije klima uređaja do složenih električarskih radova. Naši električari poseduju certifikate o stručnosti i imaju kvalitete da se suoče sa najzahtevnijim poslovima. Svi mi zaposleni u elektro servisu Beograd, razumemo potrebe i zahteve naših klijenata i spremni smo da uvek izađemo u susret i pronađemo adekvatno rešenje za sve probleme.. Naši električari pružaju usluge u svim stambenim i komercijalnim prostorima. Naši električari vam garantuju za sve izvedene radove.  Mi smo posvećeni pružanju najkvalitetnijeg servisnog iskustva po povoljnoj ceni. Garantujemo vam izvođenje radova tako da vam ne remetimo porodični mir i planove. Naše majstore možete pozvati u svako doba i zakazati intervenciju. Pozovite nas danas na naše brojeve telefona 064/8899-521  i dobićete sve potrebne informacije. Ukoliko nemate vremena za poziv možete popuniti naš on line formular na kontakt strani.

DRUGI O NAMA

Zaista kvalitetna usluga i profesionalni majstori. Ispoštovani svi rokovi. Nisam imao reklamacije.

Aleksandar

Kad god sam ih pozvao bili su dostupni. Nikada se nije desilo da dogovor nije ispoštovan, sve pohvale.

Dejan

Na vaše majstore je jednostavno nemoguće imati primedbe.

Mirjana

Potrebna vam je naša usluga?
Pozovite nas: 
 064/889-9521

Električari Beograd © 2018. All right reserved.

Pozovite nas