Kontaktirajte nas:

  • 064/889-9521
  • elektricaribeograd@gmail.com

ZAMENA SIGURNOSNOG TERMOSTATA BOJLERA

Mi smo tim električara koji se brine o vašim elektroinstalacijama. Pozovite nas i stižemo veoma brzo na vašu adresu

Prepustite vaše električne instalacije iskusnim stručnjacima

  • 064/8899-521

Zamena sigurnosnog termostata bojlera

Danas na tržištu možete pronaći veliki izbor bojlera različitih proizvođača i kvaliteta. Osim standardnih vertikalnih, danas se sve češće biraju i hroizontalni bojleri, koji mogu biti daleko praktičniji u odnosu na klasične.

Osim izgleda drugi faktor koji će vas opredeliti za koji bojler da se opredelite je litraža. U  zavisnosti od vaših potreba opredelićete se za bojler veće ili manje litraže. 

Šta kada se bojler pokvari?

Bojler je jedan od najvažnijih kućnih aparata i zato prilikom kupovine treba pažljivo birati i cena nikako ne sme biti od presudnog faktora, ali i najskuplji bojleri se ponekad pokvare. Ukoliko i vas zadesi ovaj peh, pozovite naš električarski servis i mi ćemo sve popravke obaviti po najpovoljnijim cenama i to u kratkom roku. Ukoliko vam je neophodna hitna intervencija, mi stićemo na vašu adresu za samo 20 minuta od poziva.

Jedan od čestih kvarova na bojlerima svih vrsta je kvar na sigurnosnom termostatu. Zamena pokvarenog sigurnosnog termostata spada u urgentnu intervenciju jer bez neispravan sigurnosni termostata može izazvati eksploziju vašeg uređaja. Ako vam se pokvari sigurnosni termostat, ne čekajte, već pozovite naš servis i naši električari obavalju za vas zamenu.

Pozovite nas jer mi smo dežurni 24 časa svakog dana bez obzira da li je reč o vikendu ili praznicima. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

 

DRUGI O NAMA

Zaista kvalitetna usluga i profesionalni majstori. Ispoštovani svi rokovi. Nisam imao reklamacije.

Aleksandar

Kad god sam ih pozvao bili su dostupni. Nikada se nije desilo da dogovor nije ispoštovan, sve pohvale.

Dejan

Na vaše majstore je jednostavno nemoguće imati primedbe.

Mirjana

Potrebna vam je naša usluga?
Pozovite nas: 
 064/889-9521

Električari Beograd © 2018. All right reserved.

Pozovite nas