Kontaktirajte nas:

  • 064/889-9521
  • elektricaribeograd@gmail.com

ŠPORETI – POPRAVKA I SERVISIRANJE

Mi smo tim električara koji se brine o vašim elektroinstalacijama. Pozovite nas i stižemo veoma brzo na vašu adresu

Prepustite vaše električne instalacije iskusnim stručnjacima

  • 064/8899-521

Šporeti

Mi smo električarski servis koji posluje duže od dve decenije, pružamo kvalitetnu i brzu uslugu; od jednostavnih usluga, poput instalacije klima uređaja do složenih električarskih radova. Naši električari poseduju certifikate o stručnosti i imaju kvalitete da se suoče sa najzahtevnijim poslovima. Svi mi zaposleni u elektro servisu Beograd, razumemo potrebe i zahteve naših klijenata i spremni smo da uvek izađemo u susret i pronađemo adekvatno rešenje za sve probleme.

Servis šporeta

Danas na tržištu možete pronaći veliki izbor šporeta različitih proizvođača i kvaliteta. Teško, gotovo nemoguže je zamisliti moderno domaćinstvo bez ovog važnog uređaja. U skladu sa vašim afinitetima i potrebama odabražete šporet sa staklokeramičkim plotnama ili onaj tradicionalan, sa ugradnom rernom ili opet klasičan šporet. Koji god da odaberete, kvarovi će se uvek dešavati, a kada se kvar desi vašem šporetu, mi smo tu da rešimo svaki problem.

Dežurni smo 24 sata svakog dana bez obzira da li je reč o vikendu ili praznicima. Uvek smo spremni da servisiramo vaš šporet Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.


DRUGI O NAMA

Zaista kvalitetna usluga i profesionalni majstori. Ispoštovani svi rokovi. Nisam imao reklamacije.

Aleksandar

Kad god sam ih pozvao bili su dostupni. Nikada se nije desilo da dogovor nije ispoštovan, sve pohvale.

Dejan

Na vaše majstore je jednostavno nemoguće imati primedbe.

Mirjana

Potrebna vam je naša usluga?
Pozovite nas: 
 064/889-9521

Električari Beograd © 2018. All right reserved.

Pozovite nas