Kontaktirajte nas:

  • 064/889-9521
  • elektricaribeograd@gmail.com

ZAMENA GREJAČA BOJLERA

Mi smo tim električara koji se brine o vašim elektroinstalacijama. Pozovite nas i stižemo veoma brzo na vašu adresu

Prepustite vaše električne instalacije iskusnim stručnjacima

  • 064/8899-521
električar beograd

Zamena grejača bojlera

Danas na tržištu možete pronaći veliki izbor bojlera različitih proizvođača i kvaliteta. Osim standardnih vertikalnih, danas se sve češće biraju i hroizontalni bojleri, koji mogu biti daleko praktičniji u odnosu na klasične.

Osim izgleda drugi faktor koji će vas opredeliti za koji bojler da se opredelite je litraža. U  zavisnosti od vaših potreba opredelićete se za bojler veće ili manje litraže. 

Šta kada se bojler pokvari?

Bojler je jedan od najvažnijih kućnih aparata i zato prilikom kupovine treba pažljivo birati i cena nikako ne sme biti od presudnog faktora, ali i najskuplji bojleri se ponekad pokvare. Ukoliko i vas zadesi ovaj peh, pozovite naš električarski servis i mi ćemo sve popravke obaviti po najpovoljnijim cenama i to u kratkom roku. Ukoliko vam je neophodna hitna intervencija, mi stižemo na vašu adresu za samo 20 minuta od poziva.

Jedan od čestih kvarova na bojlerima svih vrsta je grejač. Nakupljanje kamenca često dovodi do kvara grejača. Zamena pokvarenog grejača spada u urgentnu intervenciju jer bez grejača vaš bojler ne može da funkcioniše, samim tim ne možete da obaljete ni osnovne higijenske potrebe. Ako vam se pokvari grejač, ne čekajte, već pozovite naš servis i naši električari obavalju za vas zamenu neispravnog grejača.

Pozovite nas jer mi smo dežurni 24 časa svakog dana bez obzira da li je reč o vikendu ili praznicima. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

 

DRUGI O NAMA

Zaista kvalitetna usluga i profesionalni majstori. Ispoštovani svi rokovi. Nisam imao reklamacije.

Aleksandar

Kad god sam ih pozvao bili su dostupni. Nikada se nije desilo da dogovor nije ispoštovan, sve pohvale.

Dejan

Na vaše majstore je jednostavno nemoguće imati primedbe.

Mirjana

Potrebna vam je naša usluga?
Pozovite nas: 
 064/889-9521

Električari Beograd © 2018. All right reserved.

Pozovite nas